Overslaan naar content

Dakdekker (2)

Op locatie
  • Heeze, Noord-Brabant, Nederland
Uitvoering

Functieomschrijving

Jouw rol: 

Hou jij van lekker buiten actief zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als Dakdekker bij Van Hoek Dakbedekkingen werk je samen met collega’s aan uitdagende platte daken. Een dag is nooit hetzelfde en ieder dak is anders. In ons team word je daarom begeleid en leren ervaren vakmensen van elkaar. Samen ben je verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Ken jij de kneepjes van het vak nog niet? Geen probleem, wij leren het je graag! 

Over Hoekdak: 

De kracht van ons bedrijf is het gezellige, hardwerkende team. Samen staan wij sterk en leveren wij al 35 jaar vakmanschap. Bij Van Hoek Dakbedekkingen werken we met een 50-tal collega’s aan geweldige projecten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in bitumineuze- en kuststof dakbedekkingen. Van renovatie en onderhoud tot en met nieuw en verbouw van onder andere tuindaken, terrasdaken, parkeerdaken, waterbergings-daken, energiedaken (zonnecollectoren), ‘nul op de meter’- daken en nog veel meer. Een dag is dus nooit hetzelfde omdat ieder dak anders is.  


Wat bieden wij jou: 

Naast een team van betrokken collega’s en tevreden klanten bieden wij een goed pakket arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf binnen het bedrijf verder te ontwikkelen.  

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO BIKUDAK;  
  • Volop opleidingsmogelijkheden. Zowel door trainingen en cursussen, maar ook on the job;  
  • Doorgroeimogelijkheden richting Voorman Dakdekker en uiteindelijk misschien wel richting Uitvoerder of Projectmanager. 

Vereisten

Wat heb je in huis:  

  • Je bent leergierig, een harde werker en bent collegiaal; 
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en wil het beste voor onze klanten, zodat je na afloop trots kunt terugkijken op de verrichte werkzaamheden; 
  • Ervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar zeker geen must; 
  • Oh… En gevoel voor humor natuurlijk! Je moet wel tegen een grapje kunnen! 

of

"De kracht van ons bedrijf is het gezellige en hardwerkende team van vakidioten!"

- Bart van Hoek

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij hoekdak, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen of mailen.