Overslaan naar content

Uitvoerder plat dak

Op locatie
 • Heeze, Noord-Brabant, Nederland
Uitvoering

Functieomschrijving

Jouw rol:

Zorgen dat alles soepel loopt op onze projecten, van opstart tot oplevering. Daar krijg jij energie van. Door regelmatig overleg met onze dakdekkers op een project is iedereen steeds op de hoogte van de stand van zaken en de doelstellingen. Ook kijk je samen waar er verbetering mogelijk is.


Gedurende je projecten ben jij aanspreekpunt voor de klant als het gaat over techniek, transport, voortgang, kwaliteit en veiligheid. En binnen ons bedrijf heb je ook intensief contact met de Projectleider en de Werkvoorbereider. Onze gezamenlijke opdracht: ‘de Hoekdak Standaard’ naar een nóg hoger niveau tillen!


Jouw voornaamste werkzaamheden:

 • Je stuurt onze voormannen en dakdekkers op je projecten aan. Via regelmatig overleg is iedereen op de hoogte van wat er moet gebeuren, waar de risico's zitten, etc.;
 • Je ziet toe op de veiligheid op je projecten. Is alles juist voorbereid, worden gereedschappen en machines correct gebruikt, draagt iedereen de verplichte beschermingsmiddelen.
 • Je zorgt dat de collega's altijd vooruit kunnen. In samenspraak met de werkvoorbereiding stem je transporten, materialen en gereedschappen af. Ook bespreek je regelmatig of alles nog volgens planning verloopt.
 • Je houdt alle ontwikkelingen bij in de projectadministratie.


Over Hoekdak:

Hoekdak is de specialist in bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen. Platte daken? Laat die maar aan ons over. Of dat nu tuindaken, terrasdaken, parkeerdaken, waterberging-daken, energiedaken of ‘nul op de meter’-daken zijn. Wij maken, renoveren én onderhouden ze. Bovendien voorzien we deze daken tegelijkertijd ook nog eens van valbeveiliging-installaties.


Met zo’n 50 hardwerkende en gezellige collega’s werken wij iedere dag aan projecten in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Niet de enkele garagebox of aanbouw. Wij vinden het pas echt leuk worden als het om complexe projecten gaat. Wij houden ervan om uitgedaagd te worden, want alleen dan blijf je jezelf ontwikkelen.


Wij zijn een Brabants familiebedrijf. Dus gezelligheid vinden we heel belangrijk. Daarom ligt de nadruk altijd op het samen werken aan onze doelen. Zowel voor onze klanten als intern. In onze open cultuur is alles bespreekbaar en wij investeren veel in het leren en laten groeien van onze medewerkers en van ons als organisatie.


Wij bieden jou:

 • Wij zijn een sterke naam in de markt. Wij werken voor mooie opdrachtgevers. Wij gaan voor kwaliteit en gaan een uitdaging niet uit de weg. Dat maakt jouw werk uitdagend en afwisselend.
 • De markt verandert continu. Wij veranderen mee. Altijd actief met de beste producten en de nieuwste technieken. En altijd blijven leren. Alleen op die manier kunnen we onze positie in de markt verder uitbouwen.
 • Een jaarcontract, goed salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de CAO BIKUDAK. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we je contract om in een contract voor onbepaalde tijd.

Vereisten

Wat jij in huis hebt:

 • Je bent daadkrachtig, verantwoordelijk en stressbestendig;
 • Je bent motiverende leidinggevende. Je communiceert duidelijk en wanneer nodig pak je door;
 • Je hebt ervaring als Uitvoerder in de bouw. Ervaring met platte daken zou natuurlijk super zijn;
 • Je hebt ervaring met MS Office, ervaring met Gilde Software is een pre;
 • Bij voorkeur deel je tevens ons gevoel voor humor, droog...

of

"De kracht van ons bedrijf is het gezellige en hardwerkende team van vakidioten!"

- Bart van Hoek

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij hoekdak, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen of mailen.